Beneficii Doctor Tei

Asigurarea de accident și îmbolnăvire

Beneficiezi, împreună cu cei dragi, de protecţie financiară pentru intervenție chirurgicală din accident sau îmbolnăvire şi spitalizare din accident. În plus, ai o sumă fixă garantată de până la 1,500 de lei pentru diverse costuri medicale în urma spitalizării sau a intervențiilor chirurgicale suferite.

Două tipuri de pachete

Pachete individuale sau pentru familie

Pentru pachetele individuale, suma lunară de plată este de 30 lei sau 45 de lei, iar pentru pachetele pentru întreaga familie de 51 lei sau 77 lei, indiferent de numărul membrilor. Plata se realizează uşor şi rapid şi nu prevede comisioane. Despăgubirea în cazul unui eveniment neprevăzut poate fi până la 38,500 lei per asigurat.

Eligibilitate

Durata de asigurare și vârsta asiguraților

Asigurarea de accident și îmbolnăvire se reînnoiește lunar prin plata primei de asigurare, până la vârsta de 65 de ani a asiguratului principal. Vârsta de intrare în asigurare este de 18-64 ani pentru Asiguratul principal și soț/soție și 6 luni – 18 ani (22 ani dacă urmează cursurile la zi ale unei facultăți), pentru copiii asigurați.

Extra-beneficiile Doctor Tei

În plus față de beneficiile de mai sus, Doctor Tei îți mai aduce o serie de avantaje:
  • Beneficiile zilnice de spitalizare se aplică din prima zi
  • Acoperirea este reȋnnoită automat prin plata primei de asigurare lunare
  • Dacă prima de asigurare nu este debitată într-o lună, acoperirea este suspendată pentru luna următoare, acoperirea va putea fi reactivată prin plata primei de asigurare. Asigurarea se reziliază automat după 6 luni consecutive de neplată a primei
  • Prima de asigurare se plătește lunar, prin debitare directă a cardului bancar. Acoperirea oferită de asigurare începe după debitarea cardului și înregistrarea primei de către Metropolitan Life
  • BONUS: luna în curs și luna următoare sunt GRATUITE