Asigurarile sunt supuse conditiilor de asigurare specifice si sunt emise de:

Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala Bucuresti, cu sediul social in Bd. Lascar Catargiu, nr 47-53, etaj 4, sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/135/07.01.2016, având cod unic de identificare 35383464, sucursala din Romania a MetLife Europe d.a.c., o societate irlandeza constituita sub forma de „private company limited by shares”, cu sediul social în 20 on Hatch, Lower Hatch Street, Dublin 2, Irlanda, înregistrată la Oficiul Registrului Societăţilor din Dublin sub numărul 415123 si autorizată de Banca Centrală a Irlandei cu nr. C42062,

prin intermediul agentului de asigurare Maftei Cristi, cod RAF 408754

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc. (NYSE : MET), una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife acoperă operațiuni în aproape 50 de țări, ocupând poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are peste 18 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Două milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local. Pentru mai multe informații, www.metropolitanlife.ro.